ADHD stimulerende bruk og misbruk på høyskoler

Mange barn i skolealderen rapporterer at de bruker Adderall til å jobbe med sin skolastiske presentasjon. Det er noen nevroforskere som godtar at det bokstavelig talt ikke er noe galt med denne opplæringen. De hevder at i dette ubønnhørlig nedslitte vitenskapsmiljøet er “Intellektuelle forsterkere” riktige. I tilfelle du tar et blikk på de siste innsiktene fra CDC om tempoet i ADHD -bestemmelse og behandling, er tilsynelatende mange undersøkelser, foresatte og lærere enig i dette målet.  kjop-oxynorm-oxynorm-kapsel-og-tabletter/

Jeg dro til en samling i november der Centers for Disease Control and Prevention (CDC) introduserte funn som hadde blitt distribuert i MMWR the Morbidity and Mortality Weekly Report med hensyn til den analyserte ADHD -frekvensen i dette landet. Rapporten tok et større inntrykk av mengden analyserte tilfeller av ADHD fra 2003 til 2007 og sporet at analysetempoet for ADHD i denne nasjonen hadde utvidet seg med 22%. Dette satte antallet ungdommer som var fast bestemt på å ha ADHD i denne nasjonen, fra 2007, på fantastiske 9,5 prosent. Det er hvert tegn på at tallet i 2011 er mye mer bemerkelsesverdig enn det.

Så bekymret som disse tallene var, betydelige mer bekymrende var måten mengden mer etablerte ungdommer som fikk en konklusjon og behandling for ADHD utvidet seg enormt. Tempoet for ADHD hos mer erfarne ungdommer i 2003 var 9,6 prosent, mens tempoet for mer etablerte tenåringer med konklusjon av ADHD i 2007 var 13,6 prosent.

CDC var tvilsom om hva som hadde forårsaket denne stigende oppstigningen, men spesialistene anslår at den nåværende belastningen på ungdommer å dominere på skolen og den alvorlige ideen om skolebekreftelse kan anta en del i denne økningen. Stort sett har tempoet i ADHD -konklusjonen gått ned med alderen. ADHD ble en gang sett på som et formativt problem, og selv i dag er de fleste terapeuter enige om at mange unge som er fast bestemt på å ha ADHD, vil vokse ut av manifestasjonene sine i voksen alder.

Bivirkninger av ADHD fungerer for det meste i slutten av videregående skoleår, men disse nye funnene fra CDC viser at forskjellige komponenter kan påvirke alt som skifter retning for behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Av de mer erfarne ungdommene som er fast bestemt på å ha ADHD, tar rundt 60% medisiner.

Problemet med bestemmelsen av ADHD er at forhold, for eksempel mangel på søvn, som går ut av kontroll på skolens område, forårsaker ADHD -indikasjoner. Energizers utvikler ADHD -bivirkningene vesentlig videre forårsaket av søvnmangel. I gamle dager drakk vi espresso. I dag poper disse barna en Adderall. En time rapporterte om bruk av Adderall på høyskoler og avslørte at mens fire prosent av skolestudentene hadde et lovlig middel for en ADHD-energizer, hadde 60-80 prosent av skolens eldre til slutt tatt Adderall på skolen veldig lenge for å forbedre utførelsen .

Det er åpenbart at energizerene blir brukt av lærere i skolealderen som utførelsesforbedrere. I 2008 distribuerte British Journal Nature en artikkel med navnet “Intellectual Enhancers.” I denne artikkelen ga forfatterne uttrykk for at det ikke var noe galt med å bruke energizer som sinnsforbedrende midler og kunngjorde at det å ta Ritalin for å hjelpe deg med å bli bedre på skolen var det samme som å bruke briller for å se bedre. Noen få etikere og forskere sa noe om denne samtalen etter at artikkelen ble publisert og var enig med forfatterne i at “Cerebrum Enhancers” satte ned dype røtter og at vi burde godta bruken av dem.

Jeg er i konflikt. Jeg aksepterer at i tilfelle du er urolig at du skal hvile. Å ta medisiner overflødig er i utgangspunktet farlig. Du kan si: “Vel, du bruker koffein, hva er skillet?” Jeg aksepterer at det er et skille. Når det gjelder noen, er koffein uten tvil et kontrollert stoff. For to har det eksistert i årtusener og anses av de fleste forskere for å være utrolig beskyttet, og til slutt er det en planteforbindelse med andre naturlige fordeler som en syntetisk som Adderall, som er laget i forskningssenteret, ikke har.

Bruken av energizers som intellektuelle forsterkere er egnet for personer som opplever ADHD -indikasjoner, men er ikke riktig for alle.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *