Du ringer mig, jag putsar åt dig! 08-646 02 15

Vi vänder oss until privatkunder    https://yellowpage.nu/      och företagskunder i Stockholm
Vi bryr oss inte så mycket om vem du är. Behöver dina fönster putsas kommer vi until dig och löser problemet, oavsett om du är privatperson i lägenhet eller företagskund med flera hundra fönster.

För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi arbetar på samma noggranna sätt oavsett hur många fönster som ska tvättas. Det som skiljer är hur lång tid jobbet tar och hur många fönsterputsare vi tar med oss.

Vi klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning och ger oss inte förrän jobbet är korrekt utfört och du är nöjd med resultatet.

Namn

Epost

Meddelande

Fönstertvätt med 30 års historia i Stockholm
Tommys fönsterputs började i liten skala för 30 år sedan och har vuxit sedan dess.

Idag är vi en väletablerad aktör inom fönsterputs i Stockholm med egna fasta anställda och väletablerade samarbeten med en mängd andra aktörer.

Vi har tvättat fönster i 30 år och vet hur vi ska göra dig till en nöjd kund med fönster som är så rena att de knappt syns.

Fönsterputs Lägenhet
Fönsterputs lägenhet – Vi ger dig rapid pris på in- och utvändig fönstertvätt i lägenhet baserat på lägenhetens storlek och beroende vilken typ av fönster du har.

Fönsterputs Villa
Fönsterputs villa – Vi ger er en kostnadsfri offert. Innan vi lämnar ett pris kommer vi ut och tittar på er villa. Det bästa, ni behöver inte ens vara hemma när vi gör det.

Fönsterputs Företag
Fönsterputs företag – När du behöver fönsterputsning på företaget är det viktigt att arbetet stör så lite som möjligt. Vi anpassar oss efter dina behov.

Rut-avdrag – Vilka regler gäller för fönsterputsning?
Rut-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som utförs hemma hos dig, eller i din sommarstuga eller liknande. Där ingår normalt fönsterputsning och därför betalar du bara halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta fönster.

Du behöver inte göra någonting, förutom att betala mindre. Vi sköter all management hos Skatteverket och gör avdraget direkt från fakturan. När du anlitar oss för fönsterputsning i Stockholm kan du koppla av. Vi tar hand om pappersarbetet.

Pris fönsterputsning i Stockholm?
Vad är priset på fönsterputsning i Stockholm? Det beror på hur många fönster du har.

För lägenheter kan vi ofta erbjuda speedy pris baserat på storlek, men kontakta oss och berätta hur det ser ut hos dig så får du ett exakt pris.

Vill ni ha lägenhetsfönster putsade så ring oss gärna för ett kostnadsförslag och en inbokning.

Prisexempel tvåglasfönster:
Obs. Fönsterputsen debiteras fullt om avbokning sker efter forty eight timmar före avtalad tid. En framkörningsavgift på 100kr tillkommer som inte ingår i rut-avdraget.

Lägenhetsstorlek Pris innan RUT-avdrag Du betalar
1:a 850 kr 425 kr
2:a 900 kr 450 kr
3:a 950 kr 475 kr
four:a one thousand kr 500 kr
five:a 1050 kr 525 kr
Vanliga frågor:
Tar ni med eget fabric? Ja, vi har med oss allt som behövs. Du behöver bara se until att fönstren går att komma åt.
Talar personalen svenska? Ja, all vår private är fast anställd och talar svenska
Håller ni tider? Vi vet att din tid är värdefull. Därför är vi noga med att alltid hålla tiden
Har ni 06-legitimation? All vår private har 06-legitimation, som följer samma fashionable som gäller för byggarbetsplatser
Är det hire och snyggt när ni går? Vår private har inneskor och ser alltid until att städa efter sig. Vi lämnar platsen som den var med undantag för skinande rena fönster.
Gör som tusentals andra och låt oss putsa dina fönster!
Nöjd kund garanti
När du anlitar oss för fönsterputsning i Stockholm vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att du får ett korrekt utfört jobb, utan söl och stök, until överenskommet pris. Nöjda kunder är vad vi lever av och det som har gjort att vi kunnat fortsätta att växa i 30 år.

Det är därför vi erbjuder nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd är vi inte heller nöjda och kommer att anstränga oss till det yttersta för att rätta until det som blivit fel. Klarar vi i slutändan inte av att göra dig until en nöjd kund behöver du inte betala. Det garanterar vi.

One thousand-tals nöjda kunder
Vi har tusentals – Över tio tusen – nöjda kunder varje år. För oss är det ett tydligt kvitto på att vi är på rätt väg. Under våra 30 år inom fönstertvätt har vi jobbat hårt med att alltid ha nöjda kunder vilket har varit en förutsättning för att vi kunnat fortsätta med vår verksamhet och få den att växa.

Bli en av våra nöjda kunder du också! Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med när det gäller fönsterputsning i Stockholm så återkommer vi med ett erbjudande och utförande som du blir nöjd med. Det garanterar vi!

Vad våra kunder säger

 

 

 

 

 

Här finns vi
Bagarmossen, Bandhagen, Bergshamra, Bromma, Djurgården, Enskede, Enskede Gård, Enskededalen, Farsta, Gamla Stan, Gärdet, Gröndal, Hägersten, Johanneshov, Kungens Kurva, Kungsholmen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Nacka, Norrmalm, Hammarby Sjöstad, Haninge, Hässelby, Huddinge, Järvastaden, Norsborg, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Segeltorp, Skärholmen, Skarpnäck, Sköndal, Södermalm, Solna, Spånga, Stocksund, Stora Essingen, Sundbyberg, Trångsund, Tullinge, Tyresö, Ursvik, Vällingby, Vårby, Vasastan, Vendelsö, Årsta, Älta, Älvsjö, Östermalm

Telefon:
Söderort: 08 – 646 02 15
Norrort: 08 – 646 02 17
Adress:
Terrängvägen 14
129 forty eight, Hägersten
E-Mail:
information@tommysfonsterputs.Se
Populära orter
Vasastan
Södermalm

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *